FogBugz

 
Het nuttige programma FogBugz is een veel gebruikte applicatie onder software testers, software-ontwikkelaars en andere partijen die (professioneel) werken aan het maken, ontwerpen én testen van software en applicaties. Het relatief eenvoudige programma heeft dan ook een belangrijke werking: FogBugz stelt gebruikers niet alleen in staat om fouten tijdens ieder moment in het werkproces op te sporen en te herstellen, maar is ook dé testapplicatie voor het werken in groepsverband.
 
Meer weten?
Eenvoud45
Toepasbaarheid90
Kosten95
Support80

Fogbugz: Wat is het?

Het programma FogBugz wordt, volgens de krachten achter het handige stukje testsoftware, gebruikt door maar liefst 20.000 teams die zich wereldwijd bezig houden met software testen en trachten een zo foutloos mogelijk ontwerp te maken. Het programma zelf werkt aan de hand van een soort zoekmachine die de gebruikers de mogelijkheid biedt om geschreven codes te controleren op mogelijke ontwerpfouten, terwijl de correspondentie van de gebruikers onderling eveneens wordt nagelopen. Uniek aan FogBugz is dat dit alles al werkende plaats kan vinden. De bijzondere flexibiliteit van het programma geeft gebruikers de kans om fouten al werkende mét elkaar op te sporen. Daarmee loopt FogBugz qua snelheid voor op soortgelijke applicaties en concurrenten.

De toepassingen van FogBugz

De opvallend hoge werksnelheid maakt van FogBugz een ideale methode om bugs en andere problemen tijdig te ontdekken. Daarmee is FogBugz overigens niet alleen beperkt tot het zijn van een programma: in tegendeel. De optie Tool is een handige plug-in voor onder meer browsers en mailprogramma’s en biedt gebruikers de mogelijkheid om als surfende óf mailende fouten te ontdekken én te corrigeren. Dit kan handmatig, maar ook automatisch: voor de laatste optie heeft u het bijbehorende BugzScout nodig. Een andere, unieke feature van FogBugz is het zogenaamde Iteration Planet. Deze optie is aantrekkelijk voor programmeurs omdat ze in staat is logs en scripts van verschillende teamleden te checken. Daarnaast is Iteration Planet toepasbaar op nieuwe én bestaande projecten. De Iteration Planet zorgt er tevens voor dat de structuur van een werkproces wordt ingepland aan de hand van de flexibiliteit en vaardigheden van teamleden onderling. Daarmee wordt FogBugz ook wel dé applicatie voor werken in teamverband genoemd.

Nóg een belangrijke toepassing van FogBugz is gelegen in het feit dat deze applicatie alles in een biedt. Het complete programma bestaat ook uit wiki’s, discussiegroepen en helpdesks en focust zich zodoende op het zijn van een product voor werkende groepen. FogBugz wordt daardoor gebruikt door kleine teams die aan een uniek project werken, maar ook door enorme organisaties waarbij interne communicatie belangrijk is. Werken met FogBugz kan op de cloud, maar ook eigen servers.

De voordelen van FogBugz

FogBugz heeft zodoende een groot aantal voordelen voor de gebruiker, variërend van verschillende features voor het werken in groepsverband tot het makkelijk en snel controleren van verschillende soorten scripts. Bent u benieuwd of FogBugz ook voor uw project of organisatie van waarde is? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met Testoo. Testoo heeft een meer dan uitstekende kennis op het gebied van software ontwikkelen en vertelt u graag over de voor- en nadelen van verschillende manieren om software mee te testen.

Voor wie?

FogBugz is eenvoudig en simpel in gebruik en eenvoudig bij te houden. Het is met name geschikt voor MKB organisaties en in mindere mate voor corporates.

Wist u trouwens dat de makers van deze software dezelfde makers zijn als die van Trello en Stackoverflow? Niet bepaald een start up dus :-).

Meer weten?
 
10000Gebruikers
9Kosten per maand
21Reviews
8Beoordeling

Voordelen Fogbugz

 
Fogbugz is een hele mooie tool die nog niet zo bekend is in de Nederlandse markt. In het kort nog even de voordelen op een rij. 
 
  • Issue and Bug Tracking
  • Agile Project Planning
  • Project Management
  • Time Tracking
  • Wiki & Discussion Groups
  • Support Help Desk
3378
Fogbugz nu aanschaffen via Testoo.NU KOPEN