Appium

 
Het uitvoeren van automatische tests van softwareprogramma’s op mobiele devices is onmisbaar geworden voor veel bedrijven. Door met regelmaat automatisch te testen, weet u altijd hoe u er op het gebied van mobiele software voorstaat. Op deze manier kunt u problemen bij net afgeleverde apps op tijd opsporen en kunt u passende actie ondernemen. Bovendien weet u door automatische softwaretesttools steeds of bestaande digitale bedrijfsprocessen naar wens verlopen. Appium is een goed voorbeeld van een efficiënt automatisch softwarepakket. Dat komt doordat Appium zich kenmerkt door een brede inzetbaarheid op meerdere (mobiele) platforms. Wij adviseren u graag over de software testen mogelijkheden van deze tool.
 
Meer weten?
Eenvoud40
Toepasbaarheid50
Kosten100
Support30

Kenmerken van Appium

Veel bedrijven gebruiken talloze softwareprogramma’s en -pakketten. Zeker als u afhankelijk bent van de correcte werking van dit soort programma’s, is het automatisch laten monitoren ervan meer dan gewenst. Automatische testtools voor mobiele devices bewaken de kwaliteit continu. Appium onderscheidt zich van andere softwarepakketten doordat deze tool specifiek gericht is op het testen van mobiele applicaties. Dat is extra complex, omdat deze software vaak functioneert op meerdere media tegelijk. Appium is open source, waardoor het toepasbaar is op verschillende soorten software. Daarnaast is Appium cross-platform, waardoor de tool gebruikt kan worden op uiteenlopende devices. Appium werkt bijvoorbeeld probleemloos samen met zowel iOS als Android, specifiek op mobiele devices.

Voordelen van automatisch testen met Appium

Appium heeft vergeleken met andere softwarepakketten die automatische tests uitvoeren op apps enkele belangrijke voordelen.

  • U kunt een app direct testen: de taal waarin de app geschreven is doet er niet toe. Appium kan met veel broncodes overweg.
  • Appium is stabiel doordat er gebruikgemaakt wordt van veel gebruikte frameworks van Google en Apple. Toch is de tool ook erg precies en wordt er een adequaat beeld geschetst.
  • De testresultaten kunnen ook in diverse talen worden weergegeven, zodat ze goed te interpreteren zijn. Denk hierbij aan PHP, Ruby, Java en C#.

Appium en Testoo

Wij weten hoe belangrijk het is om de kwaliteit en werking van software op mobiele devices te bewaken en dat te blijven doen. Of u nu net gebruik bent gaan maken van een nieuw pakket of een tool al langer inzet in uw bedrijf. Appium is een zeer geschikte tool om software door te lichten als u gebruikmaakt van mobiele apparaten, apps en software. Immenso kan u advies geven over het inzetten van Appium voor het automatisch testen van software op mobiele devices.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze automatische softwaretesttool u biedt? Neem dan contact met ons op: we geven u graag meer informatie!

Meer weten?
 
2500Gebruikers
1Kosten per maand
25Reviews
7Beoordeling

Voordelen Appium

 
Appium is misschien niet een hele grote speler maar mobile developers zijn er gek op! Onderstaande een opsomming van de belangrijkste voordelen.
 
  • Automatisch testen.
  • Inzetbaar op meerdere platforms.
  • Puur voor mobiele applicaties.
  • Direct testen ongeacht proggrammeertaal.
  • Output zeer divers ( o.a. PhP, Ruby, Java en C+ ).
  • Stabiel framework
3429
De laatste Appium updates vindt u hier.Lees meer over Appium