TestRail

TestRail helpt testers, ontwikkelaars en teamleiders om softwaretesten efficiënt te beheren, te volgen en te coördineren. Dit wordt gedaan met een centrale en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Met de TestRail-CA Agile Central integratie kun je direct nieuwe defecten en rapportages van bugs doorsturen van TestRail naar CA Agile Central. Testers die door hun testcases lopen in TestRail, kunnen direct de rapportages van bugs doorsturen naar CA Agile Central, zonder hiervoor de applicatie te hoeven verlaten. Vervolgens kun je de testresultaten versturen van TestRail naar CA Agile Central gebreken. Ook kun je direct de status bekijken van alle activiteiten die gekoppeld zijn vanuit CA Agile Central in TestRail. Testers kunnen ook defecten in CA Agile Central koppelen om zo bugs te updaten en te zoeken naar aanvullende details.

Volg gemakkelijk de status van individuele testen, mijlpalen en projecten met activiteitenrapporten. Krijg inzicht in de voortgang van je testen en verhoog de productiviteit met gepersonaliseerde to-do-lists, filters en e-mail notificaties.

 
Meer weten?
Eenvoud75
Toepasbaarheid85
Kosten65
Support90

Testbeheer

TestRail is één van de meest moderne en innovatieve testbeheerapplicaties die vandaag de dag beschikbaar zijn.
Ontelbare uren van onderzoek, aandacht voor detail en uitgebreide mogelijkheden onderscheid TestRail van andere oplossingen.

Test Beheer Tool

Of je nu gebruik maakt van een vlugge methodiek of een meer traditionele benadering voor softwareontwikkeling: TestRail werkt gewoon.
TestRail dwingt niet tot beperkingen of veranderingen in je team, het is flexibel om zich aan te passen aan jouw behoeften. Test Case Beheer

Test case beheer

De gebruikersinterface en applicatiestructuur van TestRail is zorgvuldig ontworpen om zo gebruiksvriendelijk en productief mogelijk te zijn. Het wordt geleverd met een snelle web-based gebruikersinterface waar software testers van houden. TestRail is de meest actief ontwikkelde testbeheertool, zodat je profiteert van reguliere productupdates om jouw team effectiever te maken. Met TestRail 5.1 hebben we een nieuwe grote update aangekondigd en is TestRail FastTrack geïntroduceerd: een unieke kijk vanaf drie panelen dat ontzettend productief is. Voeg resultaten toe en spring van test naar test met een enkele knop. Neem geen genoegen met minder!

Flexibele project organisatie

Beheer al jouw lopende testprojecten in TestRail en heb toegang tot alle relevante productdetails binnen handbereik, inclusief mijlpalen, actieve testresultaten en resultaten uit het verleden.  Archiveer de afgeronde projecten gemakkelijk, laat meerdere projectteams parallel werken en volg de voortgang van je projecten met TestRail’s krachtige interface.

Veel testcases helpen je team om de functionaliteiten en eisen van de applicaties te controleren.  Beheer gemakkelijk alle details op een gestructureerde manier, inclusief randvoorwaarden, stappen en verwachte resultaten.  Maak gebruik van veel mogelijkheden om de tekst op te maken, voeg bestanden en screenshots toe en pas de velden aan aan jouw behoeften.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze automatische softwaretool u biedt? Neem dan contact met ons op: we geven u graag meer informatie!

Meer weten?
 
23000Gebruikers
25Kosten per maand
45Reviews
8Beoordeling

Voordelen Testrail

 
Testrail is, naar onze mening, een uitstekend software test management pakket. Wij zijn nog niet beter tegen gekomen in de huidige markt!
 
  • Uitstekend overzichtelijk dashboard.
  • Dashboard naareigen smaak in te richten.
  • Duidelijk testcase beheer.
  • Testrail heeft veel integratiemogelijkheden met andere pakketten.
 
3839
Hier vindt u de link naar de gratis trial versie van TestrailTestrail trial